Hoppa till innehållet

Lösningen på dina funderingar

Har ni för många leverantörer av förbrukningsmaterial? Binder ert lager upp stora ytor och mycket kapital? Är everanssäkerheten ojämn hos underleverantörerna?

Passar inte standardemballagen er verksamhet? Känner du innerst inne att det borde gå att göra betydande effektiviseringar och besparingar om en översyn gjordes av allt från kontorsmateriel till skyddskläder? Då har du säkert rätt och du är inte ensam.

Vi har lång erfarenhet av att utforma helhetslösningar.

Vårt breda utbud av produkter tillsammans med vår kunskap om att utveckla skräddarsydda sortiment gör att vi kan erbjuda även riktigt stora koncerner allt de behöver. Fler och fler av våra kunder efterfrågar eller kräver just-in-time-delivery för att slippa lagerhållning och kapitalbindning. I takt med att lean-filosofin vinner mark hos företag och organisationer ökar också kraven på oss som leverantör. Produktionsstopp är uteslutet och då krävs partners som alltid levererar.

PacsOn är en verkligt pålitlig samarbetspartner. Vi har lång historik av att serva näringsliv, myndigheter och föreningsliv och har certifieringar som ISO 9001 och ISO 14001. Detta är vår vardag, detta är frågeställningar vi ständigt förhåller oss till. Det är därför vi erbjuder lösningar och inte bara produkter.

 

kundcase.png

Ta gärna en stund och läs våra kundcase, kanske kan de tjäna som inspiration för att ytterligare effektivisera er verksamhet. Har du frågor eller funderingar så finns vi ju nära dig och vi svarar gärna omedelbart per telefon eller e-post. Men allra helst kommer vi över till dig så att vi kan slå våra kloka huvuden ihop för att hitta lösningar som minimerar antalet leverantörer, rationaliserar lagerhållningen och effektiviserar logistiken.

 

Produkten har lagts i din varukorg