Hoppa till innehållet

VD till PacsOn ÖresundsPapper

Som ett steg i vår fortsatta expansion behöver vi förstärka vårt ledningsteam med ytterligare en Verkställande direktör. Vill du stärka våra positioner i Malmö och Öresundsregionen?

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet av att utveckla affärer och företag
  • Stort sälj- och kundfokus där du själv deltar operativt
  • Ett dokumenterat gott ledarskap
  • Stark drivkraft och är resultatorienterade
  • God ekonomisk kompetens
  • Förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • En inre motor där entreprenörskap, förnyelse, personligt engagemang och mod är värdegrunden som ger drivkraft
  • Attityden att varje morgon välja att vara positiv och glad!

Vår vision

Det ska vara roligt att gå till jobbet på våra bolag och vi vill att människor ska trivas och utvecklas med oss. Vårt välmående ska smitta av sig till våra kunder och leverantörer, så att alla tycker att det är roligt att handla med oss och känner att vi ger dem ett mervärde.  På så sätt kan vårt företag växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar.

Intresserad och vill veta mer om anställningen?

lisberg.pngDå tar du kontakt med Lisberg Executive Search och konsult Birger Gustavsson, 070-268 70 24 eller konsult Per Åström 070-2681335, som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2017.
Ansökan skickas till hk@lisberg.se

 

Om PacsOn

PacsOn AB ägs av Herenco AB, ett småländskt familjeföretag i fjärde generationen. Herenco AB har fem affärsområden och omsätter totalt ca 3.5 mdr med en stark ambition att växa både organiskt och genom förvärv. PacsOn, det näst största affärsområdet i koncernen omsätter c:a 1.2 mdr SEK genom 11 bolag.

Gruppen som helhet är en komplett och rikstäckande leverantör av industriemballage, hygien & torkpapper, städartiklar, servering & catering, butiksemballage, skyddsprodukter och kontorsmateriel. Varje företag i PacsOn är i grunden ett familjeföretag med ett sortiment anpassat för den lokala marknaden.

Den personliga kontakten med våra kunder är grundläggande i vår verksamhet, och den höga kvalitén ska vara ett riktmärke när det gäller såväl service som produkter. Samarbetet i gruppen gynnar våra kunder både kunskaps- och prismässigt.

En sund prisfilosofi, servicetänkande i alla led och en målsättning att alltid hitta rätt lösning för rätt ändamål har gjort att vi har vuxit.

 

Produkten har lagts i kundvagnen