Hoppa till innehållet

Säljare industriemballage

Det ska vara roligt att gå till jobbet hos PacsOn! Vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Våra kunder och leverantörer ska märka av att vi är ett bra och välmående företag som styrs av våra värdeord som är Glädje, Engagemang och Mod.

Leverantörer och kunder väljer att arbeta med oss för att det är smärtfritt och smidigt. Våra kunder märker av vårt höga kundfokus vilket kunden vinner ett mervärde i. På så sätt kan vårt företag växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar. 

Vi söker nu en Säljare som ska fortsätta att etablera och bygga upp PacsOns välrenommerade varumärke och kundbas i Stockholm.

Tjänsten som Säljare hos oss är en intressant kombination av bearbetning av stora och medelstora företag, där ingen kund är för liten eller för stor. Dina kunder finns i industribranschen, men lugn, det är inte ett krav att du kan branschen för du kommer att ha fantastiska kollegor som har det. Däremot ska du älska sälj!

TJÄNSTEBESKRIVNING

 • Du utgår från kontoret i Haninge där du analyserar marknaden, planerar och dina kundbesök. Laptop, tjänstebil och mobil ingår självklart i tjänsten.
 • Du som säljare drivs av att göra affärer och värdesätter teamet och kundvård, både externt och internt.
 • Att du är mål- och resultatorienterad är en självklarhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla förpackningslösningar och kundunika logistik- och affärsupplägg för att på bästa sätt tillgodose kundens behov.
 • Som säljare har du stor frihet att under ansvar leda och planera ditt arbete där snabbhet och närhet till kunden är en viktig faktor.
 • Din personlighet, drivkraft och vilja är avgörande för din framgång. Du har erfarenhet av komplex försäljning sedan tidigare och har förmågan att kommunicera med kunder på olika beställarnivå och är en naturlig entreprenör.
 • Som person missar du inte ett tillfälle att tävla, du trivs med hög aktivitet och tycker att tvåan är den första att förlora.
 • Som säljare är du passionerad och har minst tre år erfarenhet av produktförsäljning, meriterande om du har arbetat med konceptförsäljning.

Körkort är ett krav

VAD VI ERBJUDER VÅR NÄSTA SÄLJARE

 • Letar du efter en bra och trygg arbetsplats i ett prestigelöst och roligt gäng? Ja, då har du hittat rätt!
 • Vill du som säljare arbeta nära kunden och bygga upp långsiktiga affärsrelationer med dina kunder och få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande samt ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig!
 • En sund arbetskultur, där våra värdeord är Glädje, Engagemang och mod prestation och attityd vägleder vår vardag som präglas av kundfokus, högt i tak och samarbete.
 • Vi engagerar oss i våra medarbetare, kunder och leverantörer och Vi ger varandra energi.
 • Vi tänker utanför givna ramar och kommer med nya idéer.

Nu vill veta mer om dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

PacsOn satsar långsiktigt på samarbetet med sin personal och kunder, vi vill att du gör detsamma. Att arbeta här ger ansvar under frihet och stora möjligheter att forma ditt eget arbete. 

PacsOn har höga förväntningar på sin nya medarbetare och i gengäld har du en arbetsgivare om backar upp dig i alla lägen och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas. 

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Izabelle Bengtsson Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Izabelle på tel: 076-54 54 023 eller via mail: Izabelle.bengtsson@salesonly.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 

Produkten har lagts i din varukorg