Hoppa till innehållet

Global Corporate Account Manager

INPACS_job-advertisement-2017.pngTillsammans med vår europeiska samarbetsorganisation Inpacs, söker vi nu förstärkning till den nordiska organisationen.

Läs hela annonsen här »

 

För att stärka vår säljorganisation söker vi nu en Global Corporate Account Manager - för B2B segmentet i Norden.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Att tillsammans med INPACS internationella säljorganisation ansvara för utveckling, service och expansion av våra internationella kunder i de skandinaviska länderna.
  • Att vara central kontaktperson för ett antal internationella kunder. Du kommer utveckla skräddarsydda lösningar för att möta kraven hos våra kunder och hantera kunden från bearbetning, genom avtalsprocess till leverans i flera länder.
  • Att utveckla affärsplaner tillsammans med våra medlemsföretag för att realisera strategiska- och försäljningsmål samt att samordna genomförandet i flera länder.
  • Att hålla samman ett nätverk av våra medlemmar och kunder. Du rapporterar direkt till INPACS försäljningsledning i Tyskland. 


Dina kunskaper och erfarenheter:

  • Du har en utbildning inom ekonomi och/eller försäljning.
  • Du skriver och pratar affärsengelska flytande. Kunskaper i skandinaviska språk är meriterande.
  • Du har flera års erfarenhet av försäljningen i en nordisk/internationell miljö. Erfarenheter från branschen för rengöring och hygienprodukter är meriterande.
  • Du har ett entreprenörstänkande och ett strukturerat arbetssätt.
  • Du är en duktig förhandlare och har ett övertygande och förtroendeingivande tillvägagångssätt.
  • Du är villig att resa inom norden samt till viss del i Europa.              

 

Vi erbjuder dig ett långsiktigt och utvecklande arbete i ett växande företag på en internationell spelplan. Du kommer att få arbeta med några av Nordens starkaste företag inom detta område.

Din placering blir hos någon av våra fyra nordiska INPACS bolag: PacsOn i Sverige, Toprent i Danmark, Pamark i Finland eller Norengros i Norge.


Ansök nu

Om du är intresserad av denna utmanande uppgift, skicka din ansökan per e-post till: recruiting.sales@inpacs.com med hänvisning till Holger Jung.

Frågor kan ställas till Holger Jung, på INPACS huvudkontor på telefon +49 (0) 33 708 57-390.

 

Om INPACS

INPACS är den ledande internationella grossisten för förbrukningsmateriel inom rengörings- och hygienområdet, servering och catering, hotell kosmetika, personlig skyddsutrustning samt medicinska hjälpmedel. INPACS erbjuder sina kunder en världsomspännande försörjningskedja för att ge synliga kostnadsbesparingar. Inpacs har i dag ett världsomspännande nätverk i Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Australien. I detta nätverk hanterar vi Globala kunder runt om i världen. INPACS nordiska partners är PacsOn, Sverige, Norengros, Norge, Pamark, Finland och TopRent AS i Danmark.

 

Produkten har lagts i kundvagnen