Hoppa till innehållet

PacsOn

Vår filosofi är enkel – vi vill vara bäst. Bäst på att ge våra kunder de optimala lösningarna för just deras behov. Det är skillnad på stora och små organisationer, på offentlig sektor och privat näringsliv, börsnoterade och startups, på lokala verksamheter och globala aktörer. Därför har vi som finns och verkar här på orten slagit oss samman med likasinnade i andra delar av landet.

Tillsammans bildar vi PacsOn (tidigare Nyblomgruppen) med en omsättning på 1,1 miljarder kronor och både muskler och organisation att serva dig i hela riket. Men PacsOn är också delägare i INPACS International Partner for Cleaning and Hygienic Supplies) som täcker Europa, USA och Australien. Ur det perspektivet är vi en del av en koncern som omsätter 30 miljarder kronor.

Allt för att kunna vara bäst lokalt, nationellt och internationellt. För din skull.

PacsOn ägs av Herenco som är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som funnits i 154 år, med sammanlagt 33 bolag och 1525 anställda. Tillsammans omsatte bolagen under 2018 3,5 mdkr. Resultat efter finansnetto landade på 299 mkr. 

Förutom PacsOn ingår företagen Emballator, Vättern Industrier, Hamhus och The Harbor i koncernen som även är huvudägare i Nolato och Balco samt delägare i ett antal andra börsnoterade bolag.

Läs mer på herenco.com

 

Produkten har lagts i din varukorg