Hoppa till innehållet

Vi har alltid mer att erbjuda

– som skydds- och profilprodukter

Allt fler av våra kunder köper allt mer från oss. Det som började som en affärsrelation inom ett specifikt område växer och blir breda lösningar som ger större rationaliseringsvinster. Ett exempel är en av Sveriges största fönstertillverkare som länge anlitade PacsOn för leverans av industriemballage och kontorsmateriel. När verksamheten
sedan uppgick i en större koncern passade man på att göra en översyn av samtliga sina inköp i syfte att få ned antalet leverantörer. I samband med det presenterade vi en lösning som även inbegrep skyddskläder.

Det nya utökade samarbetet har varit framgångsrikt och vuxit. Enkelhet och smidighet har varit ledord. Vi jobbar nu kontinuerligt med att ta fram rätt kollektioner för respektive enhet, produktområde och säsong. Vi har bl a placerat ut skåp på produktionsenheterna runt om i landet så att personalen alltid har tillgång till rätt skyddskläder, skor och handskar.

Ytterligare ett exempel på en kund som upptäckt mer av oss är det framgångsrika försäkringsbolaget som vi tidigare försett med möbler, kontorsmateriel samt städ och hygienartiklar. Som tjänsteföretag med mycket kundkontakt har profilprodukter också en given ställning hos vår uppdragsgivare. Tack vare deras goda erfarenhet av våra tidigare insatser fick vi möjlighet att leverera enstaka profilprodukter. Samarbetet har sedan utökats och idag levererar vi pennor, vattenflaskor, trycksaker, kuvert, konferensblock, pärmar, aktmappar och mer till denna kund. Vi letar ständigt efter nya produkter som de kan känna stolthet över att sätta sin logotyp på.

 

Produkten har lagts i din varukorg