Hoppa till innehållet

Skräddarsydd koncernlösning

Med tillverkning, lagerhållning och logistikupplägg.

En av Sveriges större livsmedelsproducenter önskade rationalisera lagerhållningen och effektivisera logistiken runt emballagen för sina flytande produkter. PacsOn skapade en lösning där vårt koncernsysterbolag Emballator Lagan Plast står för tillverkningen av de burkar och hinkar som kunden använder i sin verksamhet. På PacsOn lagerhåller vi emballagen och kunden avropar sedan fraktfritt det de behöver med turbilar två gånger per vecka.

Lösningen har gjort det möjligt för vår kund att korta ledtiderna och undvika onödig lagerhållning. Genom vår lokala, personliga närvaro arbetar våra säljare ständigt på att ytterligare rationalisera kundens inköp. Förutom den skräddarsydda emballagelösningen levererar vi idag även produkter som sträckfilm, krympplast, hygienartiklar och personligt skydd. Att det just är en och samma personliga kontakt som kan rycka ut och bistå om det blir bråttom är något som uppskattas mycket av uppdragsgivaren.

PacsOn har bredden och kvalitetsprodukterna som gör det möjligt att erbjuda kompletta lösningar från ett och samma ställe. Men ännu viktigare är att vi har engagemanget och intresset att förstå och förutse våra kunders behov. Vi är stora men vi är också alltid nära.

 

Produkten har lagts i din varukorg