Hoppa till innehållet

Lösningar med hög precision

För flyg och rymdfart.

Sedan 2006 har vi på PacsOn haft förmånen att få arbeta med ett av landets tekniskt verkligt framstående spetsföretag. Man tillverkar avancerade delar och system för flyg och rymdfart. Företagets kunder är världsledande företag och kraven på precision och kvalitet är mycket höga. Detta genomsyrar företagets verksamhet och berör också oss som leverantör.

För denna uppdragsgivare fokuserar vi helt på lösningar inom emballage och torkpapper. Vi säkerställer att produkterna som levereras klarar de höga kraven och vi utformar rationella lösningar runt lagerhållning. Så här beskriver vår uppdragsgivare hur de tycker det är att samarbeta med oss på PacsOn.

”De har en bra prisbild, inte högre än andra och ibland lägre. De är snabba på service, har de produkter som vi behöver och de kan lagerhålla dem åt oss. Det sparar vi mycket utrymme på, samtidigt som vi inte riskerar att köpa hem lager av produkter som vi inte behöver om kravbilden ändras. Vi har strikta villkor från våra slutkunder när det gäller produkterna som vi använder. Exempelvis får vårt torkpapper inte innehålla spår av silikon eller andra restprodukter som kan ge en sämre kontaktyta på den avtorkade detaljen eller repa glas. Deras styrka är bland annat att de är flexibla. Kommer det en ny kravbild är de duktiga på att snabbt anpassa sig. Leveranssäkerheten är också viktig för oss. Vi mäter regelbundet våra leverantörers leveransprecision och vi skulle aldrig kunna låta en leverantör som vi inte litar på hålla lager åt oss.”

 

Produkten har lagts i din varukorg