Hoppa till innehållet

Expansion och framgång

Inom PacsOn finns en stark tradition av entreprenörskap och uppskattande av kraften i familjeföretag djupt förankrade i sin bygd. Därför har vi också en speciell plats i vårt hjärta för kunder som bygger på tradition och strävar framåt. Som konditoriverksamheten med snart hundra år på nacken som under familjeföretagets ledning nu expanderar
med nya enheter.

PacsOn bidrar med brett kunnande inom förpackningar och vi ger tips på nya lösningar som utvecklas inom branschen. Vi är lyhörda för de ständiga förändringar som sker och är gärna med och utvecklar verksamheten med allt från ett mer rationellt arbetssätt till att utveckla nya, säljande förpackningar.

Många av de ledord som finns hos vår kund finns också i vår egen verksamhet – ”högsta kvalitet är för oss yrkesskickliga och servicemedvetna medarbetare”. Vi talar samma språk och därför förstår vi också att det är viktigt att vi värnar om den tradition och långsiktighet som finns. Vi lägger stor vikt vid att både förstå kunden och kundens kund.

Nyligen har vi breddat vår produktportfölj med arbetskläder som passar perfekt för vår konditorikund. Ytterligare ett steg i vår affärsrelation och målet att alltid kunna erbjuda allt från ett ställe.

 

Produkten har lagts i din varukorg