Hoppa till innehållet

En speaking partner i en föränderlig värld

På PacsOn erbjuder vi lösningar som utvecklar våra kunders verksamheter. Det är ett arbetssätt som kräver nära samarbete med uppdragsgivaren och en lyhördhet för förändringar och tendenser. Ett sådant exempel är en av våra rikstäckande kunder som vi tidigare endast levererade emballagerelaterade artiklar till.

De är en kedja med 50 enheter spridda över landet och de började se förändringar i sitt köpbeteende. Gamla avtal speglade inte verklighetens siffror och det fanns mycket att vinna på att göra en rejäl översyn. De vände sig till oss på PacsOn och tillsammans studerade vi i närmare detalj deras huvudartiklar som skrivare, kopieringspapper, toner, kassarullar, skyltmateriel och olika skrivredskap. Vi kunde utläsa tendenser till minskningar inom arkiveringsartiklar som pärmar, register, plastmappar och plastfickor.

Resultatet blev att vi kunde erbjuda en ny helhetslösning inom kontorsmateriel. En lösning som utgick från dagens behov. Det blev en rationalisering med många positiva effekter. Så här beskriver kunden utfallet.

”Genom att samla inköpen till en och samma leverantör har vi gjort betydande besparingar. Lösningen från PacsOn har också resulterat i färre miljöpåverkande leveranser, färre fakturor och tidsbesparingar när det gäller beställningar.”

 

Produkten har lagts i din varukorg