Hoppa till innehållet

En professionell arenalösning

PacsOn förser en av Sveriges största arenor med deras totala behov av förbrukningsmaterial. En modern arena har en mycket varierande verksamhet. Här arrangeras allt från idrottsevenemang, konserter och mässor till specialarrangemang skräddarsydda för olika organisationer och företag. Lösningen på arenans behov är att både kunna tillgodose det löpande basbehovet för kök, toaletter, kontor och samtidigt ha beredskap för specialönskemål som uppstår med kort varsel. Ofta gäller det profilprodukter med tryck till arrangemang som konferenser och andra event.

PacsOns resurser för effektiv lagerhållning kombinerat med den lokala förankringen och kunskapen om både regionen och orten, gör det möjligt att ge komplexa kunder som arenor fungerande helhetslösningar. Logistik är alltid bara ena sidan av myntet, personligt engagemang och fysisk närhet är avgörande för riktigt bra service. Vår arenakund uttrycker det så här.

”PacsOns närhet och deras engagemang gör dem unika! Det finns ett överenskommet bassortiment som alltid lagerhålls. Ofta uppstår dock akuta behov av produkter och då finns en flexibilitet och handlingskraft hos PacsOn för att lösa dessa behov. Hela bolaget, såväl kundtjänst som säljfunktion, ledning och leveransorganisation, agerar med professionalitet och alltid med ett leende!”

 

Produkten har lagts i din varukorg