Hoppa till innehållet

Materialguide

Nedanstående materialguide är framtagen för att vara en hjälp till användarna av våra produkter

frys.png Frys mikrougn.png Mikrougn ugn.png Vanlig ugn

 

  Polystyren Polypropylen Aluminium C-PET A-PET/R-PET PVC till 8 my PVC till 12 my
  Polystyren Polypropylen Aluminium c-pet a-pet r-pet pvc pvc
Användning

frys.png

mikrougn.png frys.png

mikrougn.png ugn.png frys.png

mikrougn.png ugn.png frys.png

frys.png

frys.png

frys.png

Temperatur -10˚ - +90˚ -30˚ - +130˚ -30˚ - +350˚ -30˚ - +220˚ -30˚ - +70˚ -30˚ - +40˚ -30˚ - +40˚
Begränsningar Upp till max
+70˚ i max 
2 timmar. 
(Automat-bägare
dock också
+71 - +90˚)
Upp till +130˚ 
i max 2 timmar
Får inte an-
vändas till sura
eller salta livs-
medel i komb-
ination med
rostfritt stål
Upp till +220˚ 
i max 30 min
Upp till +70˚ 
i max 2 timmar
Får inte användas
till rena fett- 
produkter, oljor 
och matvaror som
förvaras i olja
Får inte an-
vändas till smör, 
margarin, rent
fett, oljor och 
matvaror som 
förvaras i olja.
Förbränning Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten och 
aluminiumoxid
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten, sot och
saltsyra
Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten, sot och
saltsyra

 

  SPECIAL PVC film PVDC film PE film Bakpapper PLA CPLA Polycarbonat
  pvc pvc ldpe        
Användning

mikrougn.png frys.png

mikrougn.png frys.png

frys.png

mikrougn.png ugn.png frys.png

   

mikrougn.png frys.png

Temperatur -30˚ - +140˚ -30˚ - +130˚ -30˚ - +70˚ -30˚ - +220˚ -0˚ - +40˚ -0˚ - +80˚ -30˚ - +120˚
Begränsningar +41˚ - +140˚ 
i max 1
timme. 
Får inte an-
vändas till rena 
fettprodukter, 
oljor och 
matvaror som
förvaras i olja 
+41˚ -  +130˚ 
i max 30 min. 
Får inte an-
vändas till rena 
fettprodukter, 
oljor och matvaror
som förvaras i olja
  Är brännbart och
får inte komma
i kontakt med 
ugnens sidor 
eller värmeelemet
Enbart till kalla 
livsmedel
  Tål inte anis som
finns i bla  Pernod,
Sambuca och ouzo
Förbränning Vid förbränning
utvecklas CO2
vatten, sot och 
saltsyra
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten, sot och 
saltsyra
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten och sot
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten och sot,
men är biologiskt 
nedbrytbara
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten och sot, 
men är biologiskt 
​nedbrytbara
Vid förbränning 
utvecklas CO2
vatten och sot

 

Produkten har lagts i din varukorg